marec
9

Preventivni družinski program »Krepitev družine« je namenjen staršem in otrokom, ki želijo izboljšati  in nadgraditi družinske odnose, izboljšati veščine starševstva, vzgojne prijeme ter pozitivno vplivati na otrokovo vedenje in na njegovo samopodobo.

Srečanja bodo trajala približno dve uri,  srečevali pa se bomo 1x na teden v popoldanskem času. Pričeli bomo s skupnim manjšim prigrizkom, nato bo sledila predstavitev programa in uvod v prvo srečanje. Srečanje bomo nadaljevali v manjših skupinah (starši posebej in otroci/mladostniki posebej), na koncu se dobimo vsi skupaj in zaključimo naše srečanje. Na vsakem srečanju predelamo določeno temo: postavljanje meja, reševanje vedenjskih težav, komunikacija za boljše odnose, nagrajevanje, vzpostavljanje posledic po manj ustreznih oblikah vedenja,… Srečanja bodo potekala na Ptuju v prostorih Dnevnega centra za otroke in mladostnike na Slovenskem trgu 12.

V kolikor ste zainteresirani in vam je dovolj vzgojnih nasvetov, ki jih ponujajo priročniki, in želite teorijo prenesti v prakso, ste toplo vabljeni, da se nam pridružite in  nam to  sporočite  najkasneje do 22.3.2022, da oblikujemo skupino in začnemo z druženjem prvi teden v aprilu.

Udeležba v programu je brezplačna.

Prijave in dodatne informacije:
e-pošta: mostovi.preventiva@arsvitae.si,
telefon: 070 478 804 (Irena Rojko, Društvo Ars Vitae).

 

VESELIMO SE DRUŽENJA Z VAMI.

 

*Program podpira Ministrstvo za zdravje.

Comments are closed.