marec
13

Spoštovani,

obveščamo vas, da s 13.3.2020 in vse do preklica omejujemo izvajanje socialnovarstvenih programov in projektov Društva Ars Vitae v skladu z navodili MDDSZ in NIJZ.

Programi MOSTOVI,  DNEVNI CENTER ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE in KAPLJICA- POMOČ ŽRTVAM NASILJA so od 13.3.2020 do 29.3.2020 oz. do preklica nedosegljivi za individualno delo. V delovnem času programov smo vsak dan NA VOLJO uporabnikom za nujne primere preko TELEFONA in ELEKTRONSKE POŠTE!

Program KAMRA- CELOVITA PODPORA BREZDOMNIM OSEBAM je v obdobju od 13.3.2020 do 29.3.2020 oz. do preklica na voljo samo v delovnem času Zavetišča preko telefona in elektronske pošte. Dnevi center za brezdomce je zaprt,a je za uporabnike v nujnih primerih vsak dan NA VOLJO prav tako preko TELEFONA IN ELEKTRONSKE POŠTE!
Izjemoma bomo omogočali dnevno bivanje uporabnikom, ki že dlje časa prenočujejo v zavetišču. V tema času se uporabniki v prostorih zadržujejo sami, zanje smo dosegljivi na dežurni telefon. Novih namestitev v tem obdobju ne bomo omogočali.

PROJEKT DONIRANA HRANA v tem času deluje nemoteno, s spremenjenim protokolom prevzema prehranskih paketov na način, da uporabniki ne vstopajo v prostore razdelilnice, pač pa prevzemajo pakete ob dogovorjeni uri pred razdelilnico donirane hrane.

Vsi zgoraj omenjeni ukrepi veljajo do 29.3.2020, oziroma do preklica.

Lepo vas pozdravljam,

Polona Toplak,
predsednica Ars Vitae

Comments are closed.